Unitat d'RMN

Parc Científic de Barcelona

Campus Diagonal - UB

Baldiri Reixac 10

08028 Barcelona

+34 93 403 44 66

+34 93 403 44 65

info@rmn.ub.edu

 

FDA

La Food and Drug Administration (FDA) dels Estats Units ha avaluat positivament els anàlisis realitzats a la Unitat d'RMN dels Centres Científics i Tecnològics (CCiTUB). Aquest reconeixement s'ha obtingut com a resultat de la inspecció que es va dur a terme als CCiTUB els passats 12 i 13 de novembre de 2009.

 

ISO 9001

La Unitat d'RMN dels Centres Científics i Tecnològics (CCiTUB) disposa de la certificació ISO 9001:2000. Aquesta certificació ha estat atorgada per l'entitat Applus per a les activitats de suport a la recerca pública i privada així com la prestació de serveis analítics, tècnics i altres.

 

Enviament de resultats. Terminis d'entrega

En els espectres de 1H i 13C i altres experiments estàndard, amb mostra suficient, el termini mitjà de lliurament està entre 3 i 5 dies hàbils després de la recepció de la mostra. Es poden estudiar temps de resposta més ajustats en funció de les característiques de les mostres i les necessitats de l'usuari.

Roesy

A petició de l'usuari es poden enviar els espectres i dades primàries (Fid s) via mail. Aquestes dades també són accessibles des de la intranet de RMN. En l'informe dels resultats, per un cost addicional, es pot incloure l'assignació i l'estudi detallat de les dades.